Geovative Solutions Homepage
Forum Home Forum Home > Support > GeoTour Web Application
  New Posts New Posts RSS Feed - Tour doesn't work on the C550
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Tour doesn't work on the C550

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
fastlane View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 18 Aug 2008
Location: USA
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fastlane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Apr 2009 at 7:37am
That depends on whether you've transferred the route to your device. The link for that, with link text "transfer as tour route", is at the bottom of the "Download as Garmin TourGuide" page for a tour.
Back to Top
davidsco27 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Apr 2009
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davidsco27 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Apr 2009 at 7:41am
But am I right that the "routes" only work for the nuvi 7xx/8xx/9xx/5000, zumo, or StreetPilot 7200/7500?
Back to Top
fastlane View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 18 Aug 2008
Location: USA
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fastlane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Apr 2009 at 7:50am
Yes, that's due to Garmin's limitations. Without one of those route-compatible models, you can queue at most two tour locations, by routing to one location and inserting another as a "via point". A better way is just to pick one tour location at a time and route to it and then pick the next one.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.829 seconds.